tag:blogger.com,1999:blog-6508005405345361593.post7660906817636252130..comments2023-06-25T12:02:43.174+02:00Comments on Jimps & Millis LCHF: Kyckling+cheddar=santJimpshttp://www.blogger.com/profile/06619473529651143672noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6508005405345361593.post-45522923186402632492012-04-20T17:26:19.761+02:002012-04-20T17:26:19.761+02:00Det lät jättegott. Kyckling i alla former är gott ...Det lät jättegott. Kyckling i alla former är gott tycker jag.Erikas LCHF till vardag och festhttps://www.blogger.com/profile/00203320658251252776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6508005405345361593.post-3801929368181808602012-04-20T11:10:22.833+02:002012-04-20T11:10:22.833+02:00Härliga smaker, ikväll blir det kyckling här oxå.
...Härliga smaker, ikväll blir det kyckling här oxå.<br /><br />Ha en kanon dag/ JimmieJimmiehttp://varldensbastamatblogg.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6508005405345361593.post-64832823080172016452012-04-20T10:20:56.519+02:002012-04-20T10:20:56.519+02:00Ja det tycker jag du ska göra!, det är ett av våra...Ja det tycker jag du ska göra!, det är ett av våra favvorecept som går hem hos alla!Jimpshttps://www.blogger.com/profile/06619473529651143672noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6508005405345361593.post-67237063315258378202012-04-20T10:20:04.121+02:002012-04-20T10:20:04.121+02:00Det lät fint!, det receptet sparar vi :) tackar.Det lät fint!, det receptet sparar vi :) tackar.Jimpshttps://www.blogger.com/profile/06619473529651143672noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6508005405345361593.post-65453225471241346692012-04-20T08:47:37.769+02:002012-04-20T08:47:37.769+02:00Hej
Har provat en ny glass som nästan blev ännu go...Hej<br />Har provat en ny glass som nästan blev ännu godare. Från Anna Hallen´s bok LCHF-husmanskost. Den är smaksatt med vanilj i receptet men det kan man ju ändra efter behag...<br /> Vaniljparfait med hallonsås, 4 port<br />4 dl vispgrädde<br />4 äggulor<br />200 g philadelphiaost<br />2-3 tsk vaniljpulver<br />200 g hallon<br />Vispa grädden för sig och äggulorna för sig tillsammans med vaniljpulvret. Vispa ihop alltihopa, även färskosten pch häll i form/formar. Frys minst 5 timmar. Låt tina ca 30 min innan servering.<br />Koka upp hallonen och mixa dem till en sås. Servera parfaiten tillsammans med hallonsåsen. <br />Trevlig helg!!Anna i Skånenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6508005405345361593.post-34295680141356924882012-04-19T20:41:09.066+02:002012-04-19T20:41:09.066+02:00Vad gott! Det måste jag absolut testa! :)
Ha en fi...Vad gott! Det måste jag absolut testa! :)<br />Ha en fin kväll! :)<br />//LanaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12199846380044723991noreply@blogger.com