Dragonsås
- 3 dl vispgrädde
- 1 dl creme fraiche
- 2 tsk torkad dragon
- Några stänk citronsaft
- 2-3 msk fryst eller färsk persilja
- 1 krm lökpulver
- salt
- peppar
Häll i grädde och creme fraiche i en kastrull, koka upp och blanda i dragon, persilja, lökpulver, salt, peppar. Smaka av med citron, om du ska ha såsen till fisk så är det gott att ha lite mer citron. Låt puttra minst 10minuter. Smaka av igen och ha mer kryddor om det behövs. Såsen passar till kött, kyckling, fisk eller bara på ett gäng sparris.
Är trött efter en körig vecka så nu blir det soffmys. Kan knappt tro att semestern verkligen är här, imorgon ska jag ringa och boka tid för massage, ja just ja ordet för den här semestern är njuta! Nu ska vi njuta av att bara vara lediga och att få vara tillsammans, träffa vänner och släkt. Och grilla och äta god mat såklart! Ha en trevlig kväll! / Camilla
Hoppas att ni får en härlig semester och att det fina vädret kommer nu:-)
SvaraRaderaMmm vad gott det ser ut! Ni lagar mat helt i min smak :)
SvaraRaderaHoppas ni får en skön semster!
Kram C
Tack så mycket! Ja vi hoppas på att sommaren tänker komma nu! :) ha det fint! Kramar
SvaraRadera