Ville bara kika in och önska er en riktigt God jul! Hoppas att ni får en fantastisk mysig och skön jul. Jag håller på med det sista julstöket, saffranspannacotta, räkpaj och stuvad grönkål.
Häromdagen gjorde jag ischoklad, en del av den spetsade jag med whisky. Jag använde mig av ekologiskt kokosfett från Biofood, brukar stå där det finns ekologiska varor i butikerna, den finns alltså inte i kylen.
Ischoklad ca 50st
- 200 gram mörkchoklad
- 100 gram kokosfett
- ev en skvätt whisky
Saffranspannacotta 4 port
- 5 dl vispgrädde
- 2 st gelatinblad
- 1 paket saffran
- Agavesirap eller annan sötning
GOD JUL!
God Jul! Gott att spetsa choklad, jag hade rom i när jag bakade igår. Ha en härlig dag! Kram
SvaraRaderaOh, så gott! Vi har också gjort saffranspannacotta och precis i lika små portionsglas! :)
SvaraRaderaGod Jul önska jag er från mig! :)
Kram kram
//Lana
Använde ni helt neutral kokosolja utan smak och lukt eller den med smak och lukt? för tillfället använder jag kung markattas för det är den enda som finns på Ica i sundsvall! :)
SvaraRadera