God kväll på er! Ni kanske undrar hur det går för mig på nya jobbet, det går finfint! Det är ju galet kul att få vara med och bygga upp en helt ny butik, allt blir så fint. Vi är ett gäng med både tjejer och killar, yngre och äldre, en bra mix helt enkelt! Jag trivs verkligen redan.
Nu till maten, igår gjorde jag kyckling och grönsaker med salsa och bönkräm. Hittade ett recept på ica.se, allt var gott förutom salsan. Den gjordes på färska tomater, chili, vinäger, lime och koriander. Jag tror att det var koriandern som var problemet, smakade typ parfym. Så om du vill göra den här rätten kan jag rekommendera att göra chunky salsa istället, klicka här för att komma till receptet.
Kyckling med salsa och bönkräm 4port
- 600 gram kycklingfilé
- 2 tsk spiskummin
- 1 tsk salt
- 1 msk neutral olja
- 2 rödlökar
- 1 röd paprika
- 1 grön paprika
- 2 krm svartpeppar
Bönkräm: Häll av och skölj bönorna. Mixa dem med spiskummin, vinäger och salt med stavmixer eller i matberedare.
Servera gärna med en klick creme fraiche så blir det extra smaskigt!
I originalreceptet skulle man äta fajitas till, men vi åt med romansallad istället. Man skulle kunna göra lchf-wraps istället om man vill, skulle nog också vara gott.
I förrgår åt vi en gammal klassiker, baconinlindad ugnsfalu med blomkålsmos. Klicka här för att komma till receptet
.
Dagens mat var lchf-pasta och köttfärssås. Klicka här för att komma till receptet på pastan. Nu ska jag tända massa ljus och mysa ner mig i soffan. Ha en fin kväll! / Millis
Den här kycklingen låter helt i min smak! Vad för bönor ni använder till bönkräm?
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram kram
//Lana
Vi gjorde den på röda kidneybönor. ha det fint!
RaderaOj så mycket gott!
SvaraRadera