onsdag 19 september 2012

Äntligen hemma!


Elsa påklädd och klar för hemfärd!

Vårat rum.
  
Totalt sett så har det faktiskt varit en helt OK visit på sjukhuset, även om det såklart inte är något man vill göra om. Men med tanke på omständigheterna alltså... Vi hade en jättebra läkare som verkligen gav oss toppenförtroende och alla andra i personalen gick vi jättebra ihop med. Det är inte första gången på sjukhus för oss tre genom åren, vi har tillbringat många många nätter på sjuhus men förhoppningsvis blir det inte fler!

Det här besöket är väl det som Elsa kommer minnas framöver, dem tidigare var hon för liten för att kunna lägga på minnet. Så nu tar vi med oss detta med positiva tankar och hoppas verkligen att besvären är borta för gott!


Camilla ligger och läser för Elsa innan operationen.


En av många lekpauser i olika lekrum.
  Elsa har verkligen varit en solstråle under hela besöket och det har verkligen gjort mig djupt imponerad! Enda gången hon var kinkig var precis vid uppvaknandet från narkosen. Men det släppte en timme och en glass senare. Då var livet toppen igen det var inte så lätt att hålla henne sängliggandes i fyra timmar som doktorn rekommenderade.

Elsa drygt en timme efter uppvak, oförskämt pigg! :)


Sista kvällsmiddagen, grekisk take-away.
 Sista kvällen kunde vi verkligen pusta ut och vara oss själva igen. Jag åkte och köpte supergod grekisk mat sedan satte vi oss i lekrummet och lekte ända tills det var sängdags!

Nu är vi hemma och äntligen får vi träffa Vincent som vi saknat och pratat om varenda dag! Vi åkte direkt till dagis och överraskade honom när han satt och åt mellis, han såg minst sagt chockad ut. Han har varit hemma hos mormor och morfar där han stortrivs så jag tror knappt han har hunnit sakna oss våran lilla grabb.

Nu är det dags att laga lite mat här hemma. Dagen till ära så tänder vi grillen och trotsar kylan.

Ha det fint på er! /Jimps

3 kommentarer:

 1. Vilken kämpe hon är er Elsa! Helt otroligt vad barn kan hålla humöret uppe, trots stundens allvar.
  Fortsatt lycka till med allt!

  Kram C

  SvaraRadera
 2. Är så glad att allt har gått bra!
  Säger som ovanstående: Fortsatt lycka till med allt för alla i familjen!
  Stor kram!
  //Lana

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att allt har gått bra! Stor kram till hela familjen!

  SvaraRadera