tisdag 18 september 2012

Tack snälla ni!Tack alla som har tänkt på oss idag! Efter en väldigt lång dag ligger vi tillsammans alla tre på rummet igen, all oro har släppt och jag kommer nog att somna vilken minut som helst. Det är den här stunden jag har längtat efter, när allt är över och det har gått bra. För bra har det gått, en lyckad operation, 97% chans att det blir bra nu och det får  man vara mer än nöjd med. Dagens värsta var inte att se henne bli sövd som jag trodde innan utan när operationen tog 1.5 timme än vad det var sagt. Ni kan ju bara föreställa er alla tankar som snurrade då. Då brast det rejält. Dagens bästa dök upp precis efter i form av läkaren som berättade att allt hade gått bra. Vet inte hur Elsa har fixat det, men hon har varit lugn hela tiden, så himla tuff! Älskade lilla vän!
Idag när all oro lämnade ens kropp så kände man att mat inte skulle vara så dumt, så Jimmy gav sig ut i Uppsala och kom tillbaka med helt underbar grekisk hämtmat.

5 kommentarer:

 1. Styrkekramar till er alla och skönt att det gått bra :-)

  SvaraRadera
 2. Vad underbart att höra att allting gått vägen såhär långt!!
  En stor kram från Kungsbacka! :)
  / Sonja

  SvaraRadera
 3. Ååå vad härligt att höra att allt gått bra idag! Hoppas ni kan slappna av lite mer nu och att det fortsätter gå bra för Elsa!

  Kram C

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att det har gått bra!
  Stora kramar från mig till er och lilla Elsa!
  //Lana

  SvaraRadera