Kyckling i chili-marinad 4 port:
- 4 st kycklingklubbor
- 4 st rödlökar
- 1 dl olivolja
- ½ dl soja
- ½ dl chilisås
- ½ dl tomatpure
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl riven ost
- ½ st röd chili
- salt & peppar
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda olivolja, soja, chilisås, tomatpure, creme fraiche, ost och chili i en bunke. Smaka av med salt och peppar. Placera kycklingklubborna och lökhalvorna i en ugnsform, häll över marinaden och in i ugnen i 30 min. Klart!
Lite tips då, har du grillfunktion på ugnen så använt den annars går de bra med över/under värme. Om kycklingen är djupfryst så koka den i 5 min så tinar den på ett perfekt sätt.
Ha en trevligt söndagskväll! /Jimmy
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar