Fisksoppa
- 1paket torsk
- 2 scharlotten lökar
- 1 röd paprika
- 1 vitlöksklyfta
- 1 fiskbuljontärning
- 500ml extra krämig kokosmjölk
- saften från en halv citron
- ca 2msk curry
- salt
- peppar
Tina fisken och skär i bitar. Hacka löken och fräs i hop med pressad vitlök, fräs paprika tills den blir lite mjuk. Häll i kokosmjölken, buljongtärningen, citronsaft, smaka av med curry, salt och peppar, låt småkoka i ca 5min, lägg i fiskbitarna och låt sjuda i 2-3min.
Jättegod soppa! Dock känns 2 msk curry väldigt mycket. Måste vara en felskrivning. Vi hade i mindre än en msk och det räckte gott å väl...
SvaraRaderaHej. Ja det lät väldigt mycket! Måste nog ha menat tsk skulle jag tro :) ha det fint.
Radera