söndag 11 december 2011

Pepparbiff med kryddsmör

Lyxade till det med en supergod pepparbiff så här på 3:e advent. Till biffen så kokade vi lite broccoli och brysselkål. Vi gjorde dessutom ett eget kryddsmör som vi toppade både köttet och grönsakerna med, det vart riktigt lyckat! Sen en rejäl klick "lallerstedts bearnaise". Underbart!

Vitlök & persiljesmör 4 port:


  • 50 g smör

  • 1-2 st vitlöksklyftor

  • 1 msk hackad persilja

  • ev. 1 msk olivolja

Tina smöret en aning i micro och blanda sedan ner ingredienserna. Klart! Låt sedan dra i kylen. Ett tips om ni vill göra lite extra och spara i kylen så rulla in smöret i plastfilm och forma till en korv.




Ha en lugn och skön Söndagskväll! /Jimmy

2 kommentarer:

  1. är sugen börja med LCHF men vafan blir du mätt på den där biffen och 4 brocolli bitar? / CYAN :D

    SvaraRadera
  2. Klart du ska börja :) Jag tog faktisk ett lass till med broccoli. Jag äter mig alltid mät, det är det viktigaste. Annars pallar man inte i längden... Hare gött/ Jimps

    SvaraRadera