Jag åt parmesanchips, skivad hästkorv och vitlöksdipp. Åh så gott, älskar sån där plockmat, dipp och grejer. Går fort att göra och mätt blir man.
Parmesanchips
Riv önskad mängd med parmesanost och lägg i små högar på ett bakpapper på en plåt. Sätt ugnen på 200 grader, gärna på grill. Sätt in plåten och ha koll, det här går fort. När osten har smält och fått lite färg så ta ut plåten. Låt svalna och stelna.
Vitlöksdipp
- 1 dl creme fraiche
- 1-2krm vitlökspulver
Jag gjorde fynd på kundkortskvällen på jobbet, smör och gustafskorv. Det blev en bok och två amaryllisar också.
Nu har jag tagit helg, ledig till på tisdag, ska bli jätte skönt. Imorgon ska jag och mamma på massage tillsammans och sen blir det en lunch på stan, myyyys! På lördag ska det bakas. Ha en skön torsdag kväll! / Camilla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar