Vi brukar göra kyckling med bacon och cheddar, men för ett tag sedan fick vi ett tips från en tjej som också har en LCHF-blogg om en variant på den rätten. Superbra tips, det var verkligen jätte gott, här hittade jag receptet. Gott med jalapenos i, blir lite mer hetta ihop med cheddarosten. Vi åt en sallad till och bea-sås från Lallerstedt.
Baconinlindad kyckling, fylld med cheddar och jalapenos 4port
- 4 st kycklingfiléer
- 8 st cheddarostskivor
- Jalapenos inlagda i skivor efter smak
- 2 paket bacon
Skär en ficka i varje kycklingfilé, fyll med cheddarost och jalapenos. Linda baconskivor runt kycklingfiléerna och stek i stekpanna. Lägg kyckligen i en ugnssäker form och ställ in ugnen på 200grader tills kycklingens innertemperatur är 75grader, ca 20-25minuter.
Idag blev det ytterligare 1mil i skidspåret. Det var betydligt tyngre idag, inte lika fina spår och kroppen kändes rätt trött, men jag är ändå nöjd över att vi tog oss ut.
På väg mot Gyllbergen, rätt imponerande natur
Javisst är den god! En stor favorit här hemma :)
SvaraRaderaSupergod! Tack så mycket för att du tipsade oss, kommer bli en favorit här hemma oxå :)
SvaraRadera