- 2 konserver krossade tomater
- 1 st gul lök
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 msk kalvfond
- 1 msk fryst hackad basilika
- 1 tsk oregano
- salt & peppar
- olivolja
Hacka lök och vitlök. Fräs i en kastrull med olivolja tills löken ser fin ut. Ner med tomatkrossen och koka upp. Blanda sedan ner fonden, basilikan och oreganon. Låt koka medans du ordnar med resten av maten. Skall koka minst 30 min, ju längre koktid desto godare! Smaka av med salt och peppar under koktiden. Klart! Världens enklaste och godaste recept som kan varieras och kombineras i all oändlighet.
- 2 st zucchinis
- 100 g riven parmesanost
- 2 msk olivolja
- salt
Riv zucchinin med grova sidan på rivjärnet i långa drag. Salta sedan och låt ligga medans du kokar upp en kastrull med vatten. När vattnet kokar så tar du av kastrullen och lägger ner zucchinin och låter dra under lock i 5 min. Häll sedan av vattnet och blanda ner olivoljan och parmesanosten. Klart att servera.
Nu är nya kameran igång och det vart iaf lite bilder även om det kommer ta lång tid innan man är bästa kompis med alla nya funktioner! Ha en trevlig kväll! /Jimmy
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar