fredag 16 mars 2012

Fredag!!!

Äntligen fredag, lite jobb nu bara sen tar vi helg. Sista dygnet med trädgårdsmöbler i köket, imorgon blir det IKEA , Mio och nya köksmöbler.
Gick upp tidigt imorse, så vi har haft en lugn och skön morgon, jag och barnen. Allt handlar om att inte stressa när man har barn, funkar aldrig. Till frukost blev det turkisk yoghurt, keso, hallon och müsli. Gjorde en snabbvariant av den müslin som jag brukar göra. Tog lite nötter som jag hade hemma, mandlar, hasselnötter, pumpakärnor och riven kokos och rostade i torr stekpanna. Sen hade jag i det i en burk och hade lite vaniljpulver och kanel. Mumsigt!



Nu är det dags att göra sig redo för dagis och jobb! Hoppas ni får en bra fredag! / Camilla

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Dricker mycket te så nu har jag en liten dum fråga :) köper ofta te på hälsokost av märket YogiTea. Känner du till det märket? Iaf så köpte jag med chokladsmak. Men nu undrar jag om det är okej? Eller kanske risk för att det triggar igång sötsuget? För det kan väl inte sätta igång insulinet? Så korkad fråga för det innehåller ju inget socker. Men vissa som dricker exempelvis light läsk sätter ju igång inslulinet. Psykiskt då eftersom det inte innehåller socker eller? Är det bara suget som triggas kanske. Tycker det här med insulin är lite svårt. För oss som går på lchf vill vi ju inte vara tvungen att "tillverka" insulin då det är det mest fettlagrande hormonet? Mvh Camilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Nej känner inte till märket på teet, dricker väldigt sällan te. Om det inte innehåller socker så är det helt okej, men om det triggar igång sötsuget hos dig så kanske det inte är så bra. Har sett att light läsk kan påverka insulinet lite hos en del, men det största problemet är nog vad man äter till. Om du tycker det funkar att dricka chokladte utan att du blir sugen på andra saker så är det bara att fortsätta med det. Trevlig helg!

      Radera