Kyckling roule 4 port:
- 4 st kycklingfileer
- 200 g rouleost
- 3 st schalottenlök
- 2 tsk paprikapulver mild
- salt & peppar
- smör & rapsolja
Börja med att hetta upp en stekpanna och stek fileerna i smör och rapsolja. Krydda ordentligt med salt, peppar och rejält med paprikapulver för god smak och fin färg. När fileerna fått fin färg så plocka av dem och placera i en ugnsform, skär ett djupt snitt i varje. Blanda ihop hackad schalottenlök och rouleost i en skål, fyll sedan kycklingfileerna med blandningen och låt även en rejäl klick ost ligga ovanpå varje bit. Stek sedan färdigt i ugnen på 175 grader tills innertempraturen visar 75 grader.
Pok choi bladen stekte jag i rapsolja med 2 st pressade vitlöksklyftor i tills bladen mjuknat, ca 3 min.
Det låter spännande! Har aldrig provat den här osten! Vad är det för smak på den? (Om man kan beskriva)...
SvaraRaderaHa en fin onsdag! :)
//Lana
Det är en utav våra favoritostar. Det är en mjuk, bredbar ost med mild vitlökssmak. Den är god både på finncrisp, grönsaker eller i mat. Vi har köpt den på maxi men den finns nog i dem flesta butiker. Ha en go dag.
Radera