tisdag 24 april 2012

Älskade plockmat

Slutade tidigt idag och jag överlevde dagens plantjordslossning på jobbet. Och dessutom var det jätte roligt att köra truck, kanske måste byta branch :)  När jag kom hem var det bara jag som skulle äta lunch eftersom barnen hade ätit på dagis, så då blev det såklart en plocktallrik med godsaker som vi hade hemma. Salami, pepparost och soltorkade tomater, pepparosten är en av mina favoritostar. Ikväll får vi sällskap till middagen, barnens farfar kommer och äter med oss. Vi ska bjuda på något som han kommer att gilla, revbensspjäll, han brukar köpa färdiggrillade på Maxi, får vi se vilka han gillar bäst.

 Barnen var snabba idag att plocka blommor åt mig idag medans jag skulle öppna garaget, så nu har vi lite blommor som lyser upp på bordet.

 Kommer ni ihåg basilikan som jag och Elsa planterade för ett tag sedan?! Man kan säga att plantorna verkligen växer och frodas. Idag ska vi plantera om Oreganon och Mejram i större krukor. Härligt med färska kryddor.


Ha en fortsatt trevlig dag, så hörs vi sen!

3 kommentarer:

 1. Anna i Skåne24 april 2012 15:21

  ...som sagt...
  Varje måltid är en fest när man äter lchf.

  SvaraRadera
 2. Plockmat kan man aldrig få för mycket av... det är så gott och smidigt samtidigt som det är lätt att variera efter tycke och smak.
  Härligt med plockade blommor!

  SvaraRadera
 3. Så sant så sant, varje måltid är en fest, äter aldrig halvtrist och tråkig mat längre, bara goda saker. Plockmat är bara bäst! Ha en trevlig kväll på er!

  SvaraRadera