söndag 8 april 2012

Grillade revbensspjäll


Idag har vi varit lediga och haft oss en riktig Söndag! Lugn och ro, inte gjort något speciellt. Såå skönt ibland att bara totalt koppla av från allt. På förmiddagen tog vi en långpromenad i det soliga vädret och på eftermiddagen har det varit matlagning och det tog hela eftermiddagen! Revbensspjäll ska man inte göra om man inte har gott om tid på sig. Men det är värt att väntas på! Mört, saftigt och smakrikt! Underbart kött. Har gjort det en gång tidigare i ugnen, men den här gången vart det såklart på grillen! Indirekt grillning med rökflis på medeltempratur i 90 min, dränkt i god marinad! Blir inte så mycket smaskigare än så. Klicka här för att komma till receptet på våra goda revben.

Camilla gjorde en supergod pannacotta som vi smaskade i oss till efterrätt, recept på den kommer senare. Efter maten myste vi ner oss hela familjen i soffan och kikade på en Disneyfilm tillsammans. Nu har barnen lagt sig och jag skall strax byta om till träningskläder och sticka iväg på Söndagsbandy med Korpengänget.

Ha en go Söndagkväll på er!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar