tisdag 24 juli 2012

Goda röror

Här kommer recepten på rörorna som vi i lördags på grillfesten. Goda och superlätta att göra. Den ena är en fetaoströra och den andra är en chiliröra. I chiliröran brukar jag ha i avokado ibland, det är också supergott.

Fetaoströra
 • 1 paket fetaost
 • 2 dl creme fraiche eller smetana
 • 1 vitlöksklyfta eller vitlökspulver
Smula sönder fetaosten och blanda ihop med creme fraiche och vitlök. Och alla röror blir alltid godare om de får stå och dra ett tag, så gör röran i tid.

Chiliröra
 • 2 dl creme fraiche eller smetana
 • ca 1 tsk sambal olek
 • 1 vitlöksklyfta eller vitlökspulver
Ha creme fraiche i en skål och blanda i sambal oelek och vitlök. Smaka av om du vill ha den hetare då är det bara att ha mer sambal oelek. Tänk på att det blir starkare när den får stå och dra ett tag. Om du vill ha med avokado i så är det bara att mosa i 2 st avokado.

Alltid gott med röror till grillat. Jag är ju ett stort fan av bea-sås, tror nog inte jag kan tröttna, men det är ju alltid bra med variation.


Efter leklandet och en liten tupplur så tog Jimmy med sig Vincent och åkte och fiskade, tyvärr blev det ingen lycka idag, jag som hade hoppats på en fisk på grillen. De får ta nya tag!  Jag och Elsa tog en promenad och lekte lite i en lekpark och bara myste hon och jag. Myspys! Ha en trevlig kväll! / Camilla

3 kommentarer:

 1. Mmm... båda rörorna låter mycket goda! Ska spara recept! :)
  Ha en toppen dag!
  Kram
  //Lana

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera