måndag 10 september 2012

Måndag


I morse var jag inte så kaxig! Var så jäkla trött, men det är det värt när man får sluta tidigt. När jag kom hem från jobbet hade Camilla gjort smarriga plättar, jag stekte på ett par goda korvar till dem och skar upp ett par skivor brie ost.

Ja det är ju måndag idag och Camilla har knåpat ihop en ny matsedel, är ju våran nya grej... Men jag såg att hon inte planerat in något grillat!, hon får bakläxa och jag ska ta ett snack med henne sen :) Snart ska ställa mig och göra iordning dragonkycklingen. Men innan dess skall det hängas lite tvätt och plockas lite disk, inte det roligaste men nödvändigt.

Förra veckans omröstning är ju klar också. Så nästa veckas tema blir Amerikanskt. Verkligen ett roligt tema som kommer att smaka riktigt fint! Pizza, paj, burgare, kött, röror ja vi får se vad det blir. Jag trodde faktiskt att Vegetariskt skulle plocka hem den här omröstningen men ack så fel jag hade.


3 kommentarer:

 1. Det ska bli kul att följa er Amerikanska vecka! Jag hoppas också att Ni kör fakir en vecka!
  Tack för en bra blogg!

  Kram C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli riktigt skoj med amerikanskt. Kanske blir en fakir lite längre fram, verkar vara många som är intresserade av det. ha det fint!

   Radera
 2. Är riktigt nyfiken på en vegetarisk vecka ;) kanske den kommer.......

  SvaraRadera