Ikväll var det dags för kycklingen, en rätt som vi gjort flera gånger tidigare fast på flera olika sätt. Idag fyllde jag kycklingfileerna med chilimarinerade vitlöksklyftor och toppade med bacon och cheddarost. Dem vart riktigt bra, till dessa gjorde jag en enkel sallad på isberg, tomat, rödlök, oliver och olivolja. En klick lallerstedts bearnaise vid sidan om så var middagen komplett.
Chicken cheddar 4 port:
- 4 st kycklingfileer
- chilimarinerade vitlöksklyftor
- 1 paket bacon
- cheddarost
- ½ tsk mild paprikapulver
- salt & peppar
- rapsolja
Det här är faktiskt en rätt som går ganska fort att göra. 10 minuters jobb innan kyckling åker in i ugnen och under tiden den går klart där så gör du iordning salladen och dukar bordet. Passade mig perfekt idag när jag hade lite knappt med tid efter jobb, dagis hämtning och småhandling.
Nu skall jag strax premiärspela nya "fifa13" som släpptes idag! Jag är ju om ni inte visste det en fotbollsfreak och såklart fifa freak. Försvinnande kul, tappar tid och rum framför tv spelet. Så nu har jag inte tid att skriva mer. Ha en go kväll på er. /Jimps
Oh, vilken god maträtt! Det måste jag absolut spara! :)
SvaraRaderaHa en fin kväll!
Kram kram
//Lana
Ja det tycker jag du ska göra. Man kan fylla kycklingen med vad som helst, har tidigare gjort en variant med jalapenos tex. Ha det fint
RaderaÄnnu en underbar rätt!!
SvaraRaderaNi är bara bäst!!
Irene
tack så mycket! :)
RaderaDen här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRadera