torsdag 4 april 2013

En gammal favorit


Hej. Jag lagade till en kär gammal vän till middag idag, fläskkarrerullar i sås med sparris till. Ruggigt gott och ni som gillar oxrullader och inte har testat detta tycker jag ska göra det! Köttet får ungefär samma struktur med såklart med en lite annan smak och såsen med grönpeppar och whiskey är så oslagbar som det låter. Jag har gjort den här rätten tidigare så klicka här för att komma till receptet.

Det är lite kul för våran son Vincent har märkt att jag blir glad när han säger att maten smakar bra och han bryter gärna ner det och säger att mmm... sparrisen var jättegod idag osv. På slutet så finns det lixom ingen hejd på lovorden från grabben så man får lov att be honom tona ner. Det kanske blir en lite kock av våran lilla fyraåring :)


I morgon sticker jag och brorsan iväg till ikea i Gävle för att köpa eller beställa nytt kök till honom, stackarn har ju haft en vattenskada i sin lägenhet som nu är åtgärdad. Gamla köket är bortplockat, väggarna nyputsade och golvet nylagt så förutsättningarna för att sätta in ett nytt kök kan inte bli bättre.

Just nu sitter jag och håller tummarna för att Färjestad ska ro hem den fjärde kvarten mot Luleå med en period kvar. Så kör hårt nu!

Ha en go kväll på er! /Jimps

2 kommentarer:

 1. Åhh ser jättegott ut!! Rulader blir liksom lite extra!!
  Snart behöver ni ju inte åka till Gälve för att åka till IKEA. Det har tagit lång tid har jag förstått men de har väl börjat bygga nu eller !?? (Har ju släkt i B-länge.. ;)
  Ha en fin fredag!
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria!
   Nej till hösten behöver vi bara åka några kilometer för att komma till IKEA :) De ser ut att ha kommit en bra bit på väg i bygget nu :)
   Ha det bra!
   Camilla

   Radera