tisdag 2 april 2013

Vardagsmat


Efter helgerna är det många som längtar efter vanlig hederlig mat igen, så varför inte en köttfärslimpa tänkte vi. Gjorde vårat klassiska recept med skillnaden att jag även fyllde den med hackade soltorkade tomater. För receptet klicka här. Till det gjorde jag en brocoligratäng och en gammal hederlig brunsås. Klicka här för receptet på gratängen och här för receptet på brunsås. En härlig rätt som kommer smaka lika bra i matlådan på jobbet som nu ikväll!

Jag ser nu när jag letar på dem gamla recepten i receptbanken att det börjar svämma över! Jag har länge tänkt renodla, rensa och kanske göra en sök och tag funktion i receptbanken. Men det är ett jobb som verkligen kräver tid! Jag suger på den ett tag till men snart måste det göras något åt den...


Jag har varit ledig idag och passat på att både ta det lugnt, tränat och gjort lite nytta. Lite av varje är väl en bra ledig dag. På fredag har jag preliminärbokat in en ikeatripp med brorsan som ska beställa ett nytt kök till sin lägenhet. Så jag hoppas vi hittar nått som passar men det går nog bra, vi är två killar som åker och då brukar det inte bli så mycket krångel :)


Jag måste berätta, jag kikade på vetenskapens värld igår som handlade om mat i hemmet och dess förrutnelsesteg, insektsangrepp, mögel och bakterier. Sjukt intressant och inget för den kräsne, men har du tålig mage tycker jag du ska kika på det.

Ha nu en bra kväll /Jimps

1 kommentar:

  1. Alltid gott med köttfärslimpan! :)
    ha en fin dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera