torsdag 12 september 2013

Korv stroganoff och en 6-åring


God kväll på er! Den här veckan är en sån här vecka när vi har väldigt lite tid för matlagning. Båda har slutat allt mellan 17 och 23.30 hela veckan och då är det snabba middagar som gäller. Igår hade jag turen att bli bjuden på mat hemma hos mina föräldrar. Sånt gillas, fast då blir det dåligt med matlåda. Fast jag löste det i morse genom att slänga ihop en smarrig äggröra med grädde, riven ost och basilika. Gott och mättande! Dagens snabba rätt blev korv stroganoff med blomkålsris, klicka här för att komma till receptet. En rätt som vi har gjort många gånger, en god vardagsrätt!


I måndags fyllde vår stora tjej 6år, en lyckad dag som hon var väldigt nöjd med. Vi sjöng på morgonen, cyklade och åt hamburgare, hade ett kalas med massor med paket och tårta. Hon var så glad och tacksam hela dagen, sa att det var hennes livs bästa födelsedag. Var lite lat i år och beställde en prinsesstårta från vårt lokala konditori. Den fick högsta betyg, fin och god enligt 6-åringen!

Vacker, tuff och känslig!


Älskar dig, Elsa! 



Imorgon är det äntligen fredag, känns som det har varit en väldigt lååång vecka, så det ska bli riktigt skönt med helg. Blir nog en och annan cykeltur, har ju snöat in totalt på cykling. Ha en trevlig kväll! / Camilla

2 kommentarer:

  1. Grattis Elsa på 6-årsdagen!
    Vad tiden går fort. De små växer så det knakar, man hinner knappt med.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Stort grattis till stora tjejen! :)
    Härlig bild på tårta!
    Ha en fin fredag!
    Kram kram
    //Lana

    SvaraRadera