onsdag 28 september 2011

Kokoskyckling

Kvällens middag blev kyckling i kokosmjölk med sparris och broccoli. Vanligtvis brukar jag äta den här rätten som en soppa, men idag var jag sugen på lite sparris så det blev lite grönsaker till.

Kokoskyckling ca 4port


  • 4 kycklingfiléer

  • 2 vitlöksklyftor

  • 2tsk röd currypasta (kan ökas om man vill ha mer styrka)

  • 2msk kycklingfond

  • 500ml extra creamy kokosmjölk

Skär kycklingen i bitar och stek den, pressa i vitlök och currypasta. Blanda i fond och kokosmjölk och låt puttra i 5-10min.

2 kommentarer:

  1. Väldigt, väldigt gott! Längtar till morrondagens lunchlåda :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår det, jätte gott med den där extra krämiga kokosmjölken. Ha det bra!

      Radera