4 Port:
- 2 st burkar tonfisk
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl majonnäs
- 2 msk hackad persilja
- 1 tsk citronsaft
- 1 msk curry
- 1 krm salt
- 2 krm peppar
- paprikapulver
- 1 tsk dijonsenap
- 1 st rödlök
- ½ st gurka
- 4 st ägg
- Sallad
Börja med att blanda tonfisken, creme fraichen och majonnäsen i en bunke. Tillsätt persilja, citronsaft, curry, salt och peppar. Smaka av med paprikapulver och dijonsenap. Hacka löken och gurkan, blanda sedan ner det i röran. Då är röran klar! Servera med sallad och kokt ägg.
Den absolut godaste tonfisksalladen jag ätit!! Har även bytt ut tonfisk mot kyckling och det blev ju precis lika gott :)
SvaraRaderaHåller med tyckte jag gjorde god röra innan,men denna utklassade min egen.
SvaraRadera