Omelett 2 port:
- 4 st ägg
- 2 dl grädde
- 1 dl riven ost
- ½ st liten rödlök
- 2 st skivor lufttorkad skinka
- 3 st färska champinjoner
- salt och peppar
- smör att steka i
Börja med att mixa ihop ägg, grädde och den rivna osten. Salta, peppra och låt sedan stå medans du hackar och steker rödlök, skinka och svampen i en stekpanna med smör. Vrid ner plattan något och häll över mixen. Låt stå och puttra tills den fått lagom färg på undersidan. Då var det dags att vända omeletten, ett kritiskt läge! men det enklaste är att använda en extra stekpanna och helt enkelt vända över den. Låt den få lite färg på nästa sida också. Klart!
Idag vankas det kvällsjobb för mig efter 3 st sköna lediga dagar! Hade kunna tänka mig att vara ledig ett par dagar till men de e inte så dumt att jobba heller.
Ha en bra dag! /Jimmy
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar