måndag 19 mars 2012

Måndag morgon

Dags för ny vecka. Dagen började med frukost med barnen, jag åt turkisk yoghurt, keso och jordgubbar. Efter helgens äventyr har det inte blivit nån matlagning och alltså ingen matlåda och det är aldrig roligt. Det är alltid svårt att köpa mat, socker i det mesta och det smakar ofta väldigt mycket socker, vilket är så otäckt i mat. Cole slaw eller kycklinggryta som smakar socker, är det verkligen det folk vill ha?! Tydligen. Ha en bra start på veckan!

2 kommentarer:

 1. Anna i Skåne19 mars 2012 09:30

  Matlåda är A och O. Jobbar på en skola med bra salladsbuffé så det är lätt att äta LC men nästan omöjligt att äta HF. Fettet som finns att tillgå är Lätta och det blir man inte lycklig av. Jag steker några kycklingklubbor på söndagen sen kompletterar jag med grönsaker och nån kall sås. så har jag lunch i några av dagarna i alla fall. I går gjorde jag en gryta ratatoiulle. Det blev 5 portioner så lita hamnade i fysen.
  Snygga möbler!! Vi köpte också vitt bord och svarta stolar i höstas. Trivs jättebra!

  SvaraRadera
 2. Ja matlådor är nästan ett måste. Vi har salladsbuffé på jobbet och där kan man ta ost och oliver till, men man tröttnar ju i längden och vill man ha dressing till så är det alltid socker. Nu får det bli matlåda resten av veckan.
  Ja vi trivs med våra nya möbler, kul att blanda lite färger och stilar tycker jag. Ha en fin kväll!

  SvaraRadera