måndag 23 april 2012

Kött och baconinlindad broccoli

Idag har vi ju varit lediga, dagen startade med ett besök på BVC med Elsa, hennes syn utvecklas åt rätt håll. Efter det har det varit full fart hela dagen.
Till kvällsmat blev det en rejäl köttbit, har varit sugen på kött hela dagen. Ingenting går upp mot en god köttbit, stekte entrecote först i grillpannan för att få fin stekyta och sen stekte vi klart den i ugnen på låg temperatur. Sen gjorde vi baconinlindade broccolibuketter, låt broccolin sjuda i några minuter och linda sen i dom i bacon. Lägg buketterna i en ugnssäker form och in i ugnen på 200grader tills baconet får fin färg. Jag gjorde en egen bea-sås, så himla gott. Klicka här för receptet på såsen. Blev en supergod middag på en vanlig måndag, men har man jobbat hela helgen så får man lyxa till det på en måndag.

Imorgon är det dags för jobb igen och imorgon kör jag veckans utmaning eller jag ska nog kallade det månadens utmaning, ska lossa en lastbil med 42st pallar plantjord på jobbet med en truck jag har kört en gång tidigare. Blir spännande, har drömt mardrömmar om jord och pallar och lastbilar, men det kommer nog att gå bra....hoppas jag! Snart sovdags, natti natti!

2 kommentarer:

  1. Nu blev jag sugen på KÖTT!
    Vilken bra blogg!

    Kram C

    SvaraRadera
  2. Vilken fiffig idé att tillaga broccoli med bacon! Det ser också läckert ut! Det här kommer jag att göra till grillbuffe i sommar! Tack för receptet! :)
    Ha en fin dag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera