torsdag 19 april 2012

Kyckling+cheddar=sant

Toppade den här, världens bästa dag, med en riktigt god kycklingrätt. Egentligen ska det vara baconinlindade kyckligenfiléer, vilket jag verkligen kan rekommendera, det blir supergott. Idag hade vi slut på bacon så det fick bli utan. Klicka här för receptet. Kyckling och cheddar är så gott ihop och så lite hetta från jalapenos, mmmh gott! Till åt vi en sallad gjord på isbergssallad, gurka, röd lök, avokado och soltorkade tomater.
Ha en trevlig kväll!

6 kommentarer:

  1. Vad gott! Det måste jag absolut testa! :)
    Ha en fin kväll! :)
    //Lana

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det tycker jag du ska göra!, det är ett av våra favvorecept som går hem hos alla!

      Radera
  2. Anna i Skåne20 april 2012 08:47

    Hej
    Har provat en ny glass som nästan blev ännu godare. Från Anna Hallen´s bok LCHF-husmanskost. Den är smaksatt med vanilj i receptet men det kan man ju ändra efter behag...
    Vaniljparfait med hallonsås, 4 port
    4 dl vispgrädde
    4 äggulor
    200 g philadelphiaost
    2-3 tsk vaniljpulver
    200 g hallon
    Vispa grädden för sig och äggulorna för sig tillsammans med vaniljpulvret. Vispa ihop alltihopa, även färskosten pch häll i form/formar. Frys minst 5 timmar. Låt tina ca 30 min innan servering.
    Koka upp hallonen och mixa dem till en sås. Servera parfaiten tillsammans med hallonsåsen.
    Trevlig helg!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det lät fint!, det receptet sparar vi :) tackar.

      Radera
  3. Härliga smaker, ikväll blir det kyckling här oxå.

    Ha en kanon dag/ Jimmie

    SvaraRadera
  4. Det lät jättegott. Kyckling i alla former är gott tycker jag.

    SvaraRadera