tisdag 17 april 2012

Sushi


Till Camillas glädje gjorde jag sushi till middag idag, det är bland det godaste både hon och jag vet! Underbart, älskar verkligen wasabi smaken. Vi har gjort lchf sushi en gång tidigare och det är faktiskt inte alls svårt att göra, klicka här för att komma till receptet. Så gillar nu sushi så måste ni testa detta!

Annars har det varit full fart idag, jag har städat och rensat nere i garage och soprum. Man borde egentligen göra det oftare men man lär sig aldrig. Skönt att ha det gjort nu iaf. Nu sitter vi och kikar på sm finalen i ishockey men sappar strax över till champions league fotbollen!

Ha en go kväll!






11 kommentarer:

  1. Jag ÄLSKAR verkligen sushi...
    Mitt sushi hak, utanför jobbet (jobbar förresten också på ICA)kom över och frågade vart jag tagit vägen, åt ju flera gånger i veckan där innan... Men jag undrar: tar inte blomkålsmaken över?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi saknade sushi jättemycket innan vi testade detta första gången! Nej ja tycker inte blomkålen tar över alls faktiskt, passar jättebra. Väldigt likt ris faktiskt. Du måste testa :)

      Radera
  2. Åh vad gott det ser ut! Jag kanske kan få skicka min man på matlagningskurs till dig:)? Skämt åsido, men det här måste jag prova ngn dag. Ha det gött...

    Mvh Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, ja han är välkommen :) ja testa det här, perfekt att stå och pyssla med i köket en fredag eller lördag kväll..

      Radera
  3. Mumsigt! Sushi är ju bara så gott. Perfekt när man kan göra LCHF-varianter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är alltid skoj när man testar och lyckas med lchf varianter på klassiska rätter! :)

      Radera
  4. Men så häftigt ! Tanken har inte ens slagit mej trots att vi bytt det mesta från ris till blomkål !!! Den här varianten måste ju bara provas, Tack så förbenat mycket för "Tankeidén" :))

    SvaraRadera
  5. Jag gör en tunn, japansk omelett med lite risvinäger i och rullar ihop med lax, avocado, majonäs och wasabi. Det är verkligen jättegott!

    //mia i adelaide

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det lät gott! Tack för tipset, det måste vi prova! Ha det bra!

      Radera
  6. Åh, satt o kände suget efter sushi men har precis börjat med LCHF så det kändes kört, till jag googlade och hittade hit, TUSEN TACK! Nu är middagen löst!! Hit kommer jag mera garanterat.

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera