söndag 24 juni 2012

Ost och sovrum


God kväll på er! Nu är den här vecka äntligen över, känns som det blev en väldigt lång jobbhelg. Det var riktigt skönt att sluta vid 17 idag. Åkte hem till mina föräldrar för att hämta barnen och blev bjuden på en mumsig kycklingsallad. Nu på kvällning gjorde jag ordning ostchips och dipp. Hade en lagrad prästost som jag bara rev och la i högar på en bakpappersklädd plåt och sen in i ugnen en sväng. Dippen gjorde jag av creme fraiche, vitlök och gräslök. Har man en ost med mindre smak kan det vara gott att krydda med lite paprikapulver.


Brukar alltid ta en sväng förbi delidisken på jobbet, för att se om det finns något att fynda och idag fanns det mycket godsaker till bra priser. Det som fick följa med hem idag var en Flödeost pikant, underbart god ost, Aura grön/blåmögel ost, en väldigt mild och god mögelost och sist och minst en ost till Jimmy, Whisky Ädel.


Har lite då och då fått frågan om vi kan visa lite bilder från hemmet. När vi flyttade in i huset för några år sedan var Elsa inte ens 1år och jag var gravid med Vincent, hela huset var målat vitt invändigt, vilket är helt okej, men jag gillar ju mer färg. Men med två små barn så har renovering legat på is, men lite i taget gör vi lite insatser. Sovrummet är något som är klart och som jag är nöjd med, det är jag till 100%, önskade att hela huset hade samma känsla. Det helt underbara överkastet har min duktiga mamma virkat åt oss.
 Köket kommer vi att tapesera första veckan på semester, det är spikat. Nästa projekt är vardagsrummet, det är så vitt och kalt. Så ni får se lite i taget.
Nu ska jag lägga mig och läsa lite nya tidningar som jag har fått hem och vänta på att Jimmy ska komma hem från jobbet. Ha en trevlig kväll! / Camilla

4 kommentarer:

 1. Wow, vilken häftig vägg! Så varmt och mysigt! Otroligt snyggt! :)
  Jag gillar också färg i inrdeningen! Med bara vit blir det så tråkigt!
  ha en fin kväll!
  Kram
  //Lana

  SvaraRadera
 2. Varm go känsla i detta sovrum!!
  Härligt, gillar inte heller helt vitt utan vill ha med naturliga färger!

  SvaraRadera
 3. Mysigt sovrum. Det var helt klart personlighet i det rummet. Snyggt!

  SvaraRadera
 4. Tack för alla snälla kommenterar :) Nu är det bara resten av huset kvar, men det kommer :) Ha det fint!

  SvaraRadera