måndag 2 juli 2012

Bästa maten

Jag hittade en grillad karréskiva i kylen och värmde på den och skar upp lite sallad. Och när jag var klar med min tallrik stod jag och tittade på den och så tänkte jag "det är alltså det här som alla bråkar om i tidningar, på nätet och i tv". Jag kan inte se det farliga på min tallrik, jag äter kött, det gjorde jag förut, jag äter bea-sås, det gjorde jag förut, jag äter sallad, det gjorde jag inte förut, jag äter inte potatis, det gjorde jag förut. På tallriken har jag bytt ut potatisen mot massa härlig sallad och jag vet varför jag mår så bra. Det här är den bästa maten för mig och det är det som är det viktiga, sen får alla göra som dom vill!
Ha en trevlig dag! / Camilla

6 kommentarer:

 1. Håller med till 100%! Klokt sagt! :)
  ha en toppen måndag!
  kram
  //Lana

  SvaraRadera
 2. Det är det bästa som finns gott kött av något slag och en härlig sallad till med ost på.

  SvaraRadera
 3. Helt sant!!!
  Inte är det bara kött o fett som gäller utan en fin variation med allt från fisk till squash ;)

  SvaraRadera
 4. Jag håller helt och hållet med dig om detta !!!!! Man mår så underbart bra, och min mage är mycket lugnare, samt värken i kroppen är inte lika intensiv !!! Jag är så glad, nöjd och positiv till mitt liv numera !!! Och inte gör det ont att man gått ner 14,3 kg på 11 veckor !!!!!

  SvaraRadera
 5. Måste bara säga att jag håller med dig till 110 %...=D

  Sedan jag och min man (det var han som ville testa eftersom han har övervikt) började äta LCHF september 2011 har vi börjat äta mycket mer fisk och kyckling och inte snacka om grönsaker. Och vi äter lika mycket rött kött som innan inte mer som dom "tror" i artikeln att vi LCHF:are gör =/.

  Han har gått ner över 10 kg och jag några, men har som ingen behov att gå ner, men min mage har blivit mycket lugnare och jag mår så mycket bättre. Och orkar mer och orkar träna lika mycket som innan.

  Hittade ert blogg av "misstag" och oj vad glad jag är över det..\0/ Ni har så bra recept att kollar dom nästan varje dag, speciellt när jag inte har nån fantasi ;-)))....

  Tack =D

  SvaraRadera
 6. Kul med lite diskussion och härliga historier ni delar med er av. Alltid skoj att höra om hur folk inte bara tappat övervikt utan även mår bättre. Ha det fint! /Jimps

  SvaraRadera