måndag 6 augusti 2012

Första natten i stugan


Nu har vi vaknat upp efter första natten i stugan. En kanonfin stuga med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Helt klart över förväntan! Startade dagen med äggröra gjord på ägg, keso, grädde, salt och peppar. Bra start på dagen.

Just nu sitter vi och planerar dagen, spanar efter bra bad på nätet och hoppas vi hittar till en fin badstrand, det borde inte vara så svårt att hitta när vi är på ett såhär fint ställe.


Igår när vi kom fram till stugan var det superfint väder, varmt och skönt. Vi grillade lite god mat och satt ute på altanen in på småtimmarna och pratade. Barnen stortrivs tillsammans och har lekt som aldrig förr! Det gick kanonbra att åka hit trots mycket stillasittande i bilen. Det tackar vi portabla DVD spelarna för.


Vi är ju i Loftahammar vid småländska kusten och det är verkligen superfint här, lägger ut fler bilder så småning om. Men vi bor i alla fall i en stor stuga ute på en bondgård vid skogsbrynet. Runt om oss betar korna och det enda som hörs är ljudet från gräshopparna. Riktigt fridfullt och ovant med tystnaden.

Nu är det dax att sätta fart på den här dagen! /Jimps

2 kommentarer:

  1. Vad härligt med en liten semestertripp. Ha så trevligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen! Finns inget som går upp emot en trevlig semestertripp med vänner...

      Radera