måndag 13 augusti 2012

Hemma bra men borta bäst

Nu är vi hemma efter en helt underbar vecka, verkligen världens bästa vecka. Vi har haft det så roligt, barnen har lekt och lekt och vi vuxna har haft det så bra också. Jag hade utan problem kunnat stanna en vecka till. Har så många fina minnen som jag ska spara och ta fram när jag behöver det. Återkommer med några guldkorn i form av bilder senare. Är så tacksam över att det finns så fin vänskap.

Idag blev det en sen start på dagen, hade lite svårt att somna igår. Så det blev brunch för min del, en klassisker, kanelomelett. Har bara blivit en omelett förra veckan, så nu ligger jag lite minus på omelettkontot. Var ut i regnet imorse och plockade bär som jag åt till omeletten och så hade jag turkisk yoghurt till. Klicka här för att komma till receptet.
Förra veckan började jag nästan varje dag med en morgonpromenad. Så underskattat, solen sken varje morgon och rådjuren stod på åkrarna och åt och tittade lite nyfiket på mig. Lyssnade på olika sommarpratare som jag hade laddat ner, många spännande livsöden har jag hört. En del sorgliga, andra roliga och en del väldigt spännande. Tycker det är häftigt att höra helt nya saker som man inte hade en aning om, man tror ju ofta att man vet det mesta om kända personen, men alla har ju något i bagaget. Och så finns det en tröst, det mesta löser sig, det blir oftast bättre.
Oj nu höll jag på att glömma vad jag skulle skriva, jo efter mina morgonpromenader så brukade oftast resten av huset vaknat och höll på att göra frukost, så för det mesta hoppade jag över min periodiska fasta(PF). Aldrig kan det väl vara så gott att äta frukost efter en rejäl morgonpromenad och tillsammans med sju andra. Ska köra igång med PF den här veckan igen, för nästa vecka är det jobb som gäller och då funkar PF perfekt för mig iallafall.

Ibland har jag lite problem vad jag ska dricka på morgonen, eftersom jag inte tycker om kaffe och te är ingen stor favorit. Bara vanligt vatten tycker jag känns lite tråkigt på morgonen, så idag piffade jag till det med några hallon som jag mosade efter fotograferingen. Gott och fräscht!


Ha en underbar dag! / Camilla

8 kommentarer:

 1. Välkommen hem! Härligt med en fin resa och fina minnen från den! :)
  Ha en toppen dag!
  Kram
  //Lana

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja verkligen härligt med alla minnen, ska jag plocka fram när det är som kallast och gråast. Ha en trevlig kväll! Kram

   Radera
 2. Lyx att plocka bär i trädgården!
  Våra är tyvärr redan uppätna....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen! Har en del bär nu, ska nog plocka lite hallon imorgon så bären inte blir övermogna.
   Ha en trevlig kväll!

   Radera
 3. Hej, är det några sommarpratare som du kan tipsa om, behöver också ladda hem lite att lyssna på under mina promenader?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Eftersom jag läser mycket böcker har jag lyssnat på många författare, gillade Jonas Jonasson och Jo Nesbö. Morgon Alling hade ett väldigt bra sommarprat. Har blivit tipsad om Klara Zimmergren, men jag har inte hunnit lyssna på henne ännu.
   Ha det fint!

   Radera
 4. Hejsan vilka underbar bilder.

  SvaraRadera