lördag 4 augusti 2012

Perfekt kväll

Igår hade vi en lugn och skön dag, som avslutades på absolut bästa sätt. Bästa sällskapet och god mat. Vi hade våra vänner som vi ska åka på semester med imorgon på besök. Vi skulle planera lite och grilla. Ser framemot kommande vecka, vi kommer att få det så trevligt och roligt. Är så glad att vi har så fina vänner.


Maten som vi åt var grillad karré och grönsaker. Tomterna toppade vi med provencale-örter och riven parmesanost. Vi åt även baconinlindade vitlöksklyftor, smarriga värre! Gjorde även en fetaoströra, klicka här för att komma till receptet.



Till efterrätt åt vi godaste som går att äta just nu, nyplockade hallon med vispad grädde.

Nu ska vi ta och packa, för imorgon ger vi oss av mot Loftahammar. På agendan står ett besök i Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Längtar! Annars ska vi ta dagen som den kommer, förhoppningsvis blir det mycket sol och bad. Kommer nog att bli ett och annat blogginlägg. Om ni har instragramappen i mobilen så kan ni följa mig där, jimpsmillisLCHF. Ha en trevlig dag! / Camilla


2 kommentarer:

  1. Ni gjorde så god mat, jag åt så mycket att jag är fortfarande mätt ;)
    Ser verkligen fram emot kommande vecka, ska bli super kul. Gårdagen var bara en litet smakprov på vad som komma skall :)
    Och vi är så klart lika glada att vi har er!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera