söndag 23 september 2012

Grillbuffé och chokladmousse


Igår åt vi gott och hade trevligt med mina föräldrar. Matinspirationen kom från en sommarkväll när vi var på crusing i grannstaden och var hungriga och hamnade på Magasinet och där serverade de en helt underbar grillbuffé med färska korvar, nötkött och kyckling. Igår var Jimmy och Vincent till Ica Maxi och handlade jättegoda färska korvar i delidisken, lammkorv, oxkorv, ostkorv och salsiccia. Dessutom grillade vi kalvfilé, fläskkarré och till det grekiskt grönsaksfräs, salsa och avokadoröra. Fräscht och gott! Klicka här för att komma till receptet på grönsaksfräset. Klicka här för att komma till salsan och här för att komma till avokadoröran. Härligt med stora fat på bordet tycker jag och att man kan plocka det man vill och ta en gång till av det man tyckte var godast.


Till efterrätt blev en gammal klassiker, men inte mindre god för det, chokladmousse med mandelströssel, hade tänkt att att hasselnötter, men hade inga så det fick bli mandlar och det gick precis lika bra. Klicka här för att komma till recpetet.


Igår kom jag igång med träningen, var på en spinningpass på morgonen. Jag gillar klassiska pass som man blir helt slut av men inte behöver tänka så mycket, kordination är inte min starka sida. Så ikväll blir det ytterligare ett pass som passar mig perfekt, bodypump, tungt, härligt och teknik som man kan.

Idag ska vi åka och hälsa på Jimmy syster och lämna Vincents gamla kläder som han inte kan ha längre. Vi hade en källarrensardag igår och det är Jimmys favoritsysselsättning, han fullkomligt älskar att rensa. Vet nog ingen som har så lite saker som vi i förråd och källare, men det rätt skönt, varför spara på gamla grejer som man aldrig använder. Sen ska vi åka och veckohandla, imorgon drar det amerikanska temat igång, kommer att bli massa smarr. Ha en skön söndag! / Camilla

3 kommentarer:

 1. Jag ser fram emot det Amerikanska temat, hoppas på många nya goda recept:-)Det har varit lite dåligt med fantasin här hemma sista tiden... Tack för alla recept!

  SvaraRadera
 2. Vilken smaskig grillbuffe! :)
  Säger som ovanstående! Ser fram emot det amerikanska temat! :)
  Ha en fin söndag!
  Kram kram
  //Lana

  SvaraRadera