Så här fick det bli. Hade inte riktigt slutresultatet klart för mig i huvudet när jag drog igång matlagningen. Jag fick inspiration från en Italiensk kokbok men kan inte påstå att det vart samma rätt, men jag ger mig tusan på att den här var godare! Om jag sa att maten igår innehöll lite snålt med fett så kompencerade jag verkligen det idag!
Tonfisklasagne 4-6 port:
Börja med att göra egen pasta, låter värre än vad det är! Det är gjort på 20 min. Klicka här för att komma till vårat pasta recept! Ingredienser i pastan är 6 st ägg, 200 g philadelphia, 1 krm salt och 0,75 dl fiberhusk.
- 2 konserver tonfisk i olja (a 170 g)
- 500 g krossade tomater
- 2 st vitlöksklyftor
- 1 tsk oregano
- 1 tsk persilja
- 1 tsk basilika
- 1 tsk kalvfond
- salt
- peppar
- olivolja
- 2 st tomater
- 1 mozzarellaost
- 4 dl riven hårdost
Ha en fin kväll! /Jimps
Oh, vad gott!
SvaraRaderaDen här lasagne måste jag också göra! Receptet sparas! :)
Ha en toppen dag!
//Lana
Ojojoj vad smarrigt det låter och ser ut!!!
SvaraRaderaLåter gott!
SvaraRadera