lördag 29 december 2012

God förmiddag


God förmiddag. Jag passar på att skicka in ett blogginlägg såhär i mellandagarna. Det har varit en hektisk tid både för oss och alla andra så det har inte blivit så många inlägg skrivna på sista tiden. Nu ser jag faktiskt fram emot januari och vardag igen, ska bli så skönt!

Trots en jättefin och snöig vinter så har jag bara hunnit klämma in två stycken skidpass, det senaste för 2 dagar sedan och nu har jag fått till vallningen ordentligt! Så efter nyår drar jag igång uppladdningen inför kort-vasan! Ska bli så skoj att komma igång ordentligt och slipa på åkningen..


Vi jobbar helg nu och kom hem sent igår så matlagning var inte aktuellt, men en god plockbricka blev det istället och den satt verkligen inte ivägen! Inläggningar, rouleost, finncrisp, timmermanskorv, rackebajsare och småkorvar från ridderheims.


Jag fick en superhärlig julklapp också måste jag berätta. Jag fick en elektrisk köttkvarn/korvstoppare! Så jag kommer säkert pumpa ut olika sorters korvar på bloggen i vår, så att ni är förberedda på det :) Måste nu ta reda på vart man köper bra fjälster och allt annat man behöver. Är det någon som har några bra tips så får ni gärna skriva till oss.


Nu har jag inte tid att sitta längre, nu skall vi göra oss iordning och sticka iväg. Lite ärenden innan jag jobbar heela kvällen lång! Ha en skön Lördag på er. /Jimps

3 kommentarer:

 1. Vad spännande med egentillverkade korv! Jag funderar också på att köpa tillsats till min Kitchen Aid för att kunna göra egna korv! Väntar med spänningen på dina recept på korv! :)
  Ha en underbar lördag! Och God Fortsättning på de fina helgdagarna!
  //Lana

  SvaraRadera
 2. Väntar oxå med spänning på egengjorda korvar!! har en här hemma som gärna vill göra egna ;) så inspiration till det är önskvärt!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera