måndag 31 december 2012

Gott nytt år!!!Hej på er! Tänkte kika in och önska er Gott nytt år! Det fortsätter med mycket jobb och ganska lite matlagning. Har varit mycket enkla maträtter, som varmrökt lax och sallad, korv och räksallad, ja ni hör ju själva hur avancerat det har varit på slutet. Men nästa helg är vi lediga och då börjar vardagen igen. Ska bli så skönt med en ledig helg. Idag så var Jimmy tvungen att jobba extra länge så vi tar vår nyårsmiddag imorgon istället, lite tråkigt känns det ju, tur att inte barnen är tillräckligt stora för att ha koll på vilken dag det är. Imorgon blir det gratinerad hummer, oxfilé och broccoligratäng. Elsa har besällt chokladpannacotta till efterrätt så det får det bli.
Har satt ihop lite kort över året som har gått. Man kan sammafatta året som en väldigt bra år. Året började med väldigt mycket skidåkning, snön kom ju först i januari och i slutet på februari åkte vi Kortvasan.


Underbaste tiden är ju nu det börjar blomma i trädgården och man har hela sommaren framför sig.


Det har varit ett väldigt bra träningsår, köpte mig ett par nya löparskor, många härliga mil har det blivit. Började träna mer på gym, ändrade mitt träningsätt och blev starkare. Det viktigaste är att få ordning på kosten och vikten först och sen kan man lägga till träning. Lätt att tappa motivationen om man ska börja med allt samtidigt.


Grillsäsongen började väldigt tidigt hos oss och höll i sig väldigt länge. Grillat är ju världens bästa LCHF-mat. Vi startade vår LCHF-resa för 1½år sedan precis när grillsäsongen hade startat och det kunde väl knappast bli lättare att gå ner i vikt. Grillat är GODAST!!!


Vi grillade och rökte räkor på grillen. Mycket fläskkarré blev det och en och annan hamburgare.


Åh så mycket gott vi har ätit under året. När det kommer till efterrätter så tycker jag att chokladmousse kommer på första plats, strax efter komma pannacotta.


Semestern var en av de bästa, även om vädret inte var det bästa alla gånger. Drömstugan i Loftahammar och tiden där har en speciell plats i mitt hjärta.


Köket fick en makeover under årer, nya köksmöbler och en ny tapet. Nästa projekt är fortfarande vardagsrummet, kommer så fort det finns energi till det.


 Det där var vårt 2012, nu blickar vi framåt mot 2013 och nya möjligheter. Mina planer är ju att börja plugga, har kommit till en punkt i mitt liv där jag måste göra något annat. Måste ha en utmaning, måste lära mig något nytt. Kommer att bli den största utmaningen i mitt liv, familj, jobb och studier. Men allt är möjligt om man bara vill, kom ihåg det! Ha en trevlig kväll! / Camilla

 
Gott Nytt År!!!

3 kommentarer:

 1. Kul att läsa sammanfattning av ert 2012 och spännande med nya maträtter/recept i det nya året!
  God fortsättning på det nya året!
  Kram
  //Lana

  SvaraRadera
 2. God fortsättning på det nya året!
  Härliga bilder från det gångna året.

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder :)
  God fortsättning!!

  SvaraRadera