söndag 4 maj 2014

Söndag


Pizza är väl säkert den mest älskade och ätna rätten i landet, alla älskar pizzan och så även vi. Alla har ju såklart sina egna favoriter men hur många är det som gör pizzan själv? Vi gör det alltid men vi har ju å andra sidan inget alternativ eftersom det fortfarande inte finns någon pizzeria som gör lchf-pizzor så vitt jag vet iaf.

På min pizza vill jag gärna ha en god ost, lök, svamp, skinka eller korv. Tillbehören får gärna vara ruccola och bearnaisesås. Men A och O är en god tomatsås och en bra botten. Just botten har vi kämpat med många gånger, det är inte alltid så lätt att få till utan mjöl men det går! Jag brukar föredra mandelmjölsbotten framför många andra och klicka här för receptet på våran pizza. Men klicka annars in på våran receptsida för fler pizzarecept!

Fördelen med att göra sin egen pizza är att du kan göra den fantastiskt god med hjälp av bra råvaror, det är inte alla pizzerior kända för att göra även om det såklart finns sånna som gör det också...


Idag har vi varit ute i skogen hela familjen och haft det mysigt. Vart en springtur för mig medans Camilla och barnen promenerade längs strandpromenaden runt stångtjärn i Falun. Vi fikade i solen och andades frisk luft, precis lagom aktivitet på en Söndag!

Helgen i övrigt har varit jättebra och välbehövlig. Har haft lite småprojekt varje dag men prioriterat lugnet, lagat god mat och umgänge med barnen. Hoppas ni också haft det fint i helgen och varför inte avrunda den med ett pizzabak? ;) /Jimps

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar