torsdag 15 september 2011

Camillas frukost

Idag blev det turkisk yoghurt, frysta hallon och egengjord müsli och ett kokt ägg.



Så här gör du müslin:

Ta ca 1dl var av dina favoritnötter, jag körde med hasselnötter, mandlar, pumpafrön, linfrön, kokos, cashewnötter och solros frön.
Lägg nötterna i en långpanna och rosta i ugnen ca 15 min i 200grader, rör om var 5:e min så nötterna inte bränns. Låt nötterna svalna och lägg i en lufttätburk. Sen blandade jag
2msk kanel
1tsk vaniljpulver (går att få tag på i de flesta livsmedelsbutikerna nuförtiden)
och sen skakade jag om burken så allt blandades.






3 kommentarer:

  1. Tack för receptet, verkligen jätte gott!

    SvaraRadera
  2. Denna musli var jättegod. Testade den i ricottaost som jag hade blandat med keso. Det smakade som ris ala malta. Vilken smakupplevelse.
    Tack för många goda recept. Testar dem efterhand.
    // Pia

    SvaraRadera
  3. Spännande kombination, låter mättande och bra! Måste jag testa :) Tack vad roligt att du gillar våra recept. Ha det bra!

    SvaraRadera