LCHF Bounty
- 50 gram kokosfett
- 1 dl extra creamy kokosmjölk
- 1 dl grädde
- 200 gram kokos
- 200 gram choklad
- Agave sirap eller sötningsmedel
Smält fettet, blanda i kokosmjölk, grädde och kokos i kastrullen och värm. Smaka av med Agsirap eller sötningsmedel, jag hade i lite agave sirap. Häll kokossmeten i plastpåse och kyl i kylskåp i 1 timme. Ta fram smeten och forma till önskad form, lägg sedan i frysen i 1 timme. Smält sedan choklad och doppa bollarna i chokladen. Förvara i kylen.
Ekologiskt kokosfett, extra creamy kokosmjölk o agve sirap
Äntligen fredag och en hel ledig helg framför oss. Nu vankas det snart kvällsmat, en köttbit och en fräsch sallad, blir gott!
Ha en mysig fredag kväll! / Camilla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar