tisdag 15 november 2011

Kyckling med cheddar

Kvällens mat blev kyckling med bacon och cheddarost. Inspirationen till den här rätten kommer från en av stans restauranger. Vi brukade äta där lite då och då förut, men servicen är riktigt usel, man blir bara irriterad av att äta där. Sen vi dessutom upptäkte att den här favoriträtten är mycket godare att göra hemma, så har det inte blivit några besök.

Kyckling med bacon & cheddar (4port)




  • 4 st kycklingfiléer


  • salt


  • peppar


  • 4 skivor cheddarost


  • 2 baconskivor


Koka dom frysta kycklingfiléerna i 8 minuter. Knaperstek bacon. Stek kycklingfiléerna och salta och peppra, lägg på en halv baconskiva på varje filé och en cheddarskiva. Låt osten smälta. Till kycklingen åt vi sallad, röd lök, soltorkade tomater och bea-sås.


Nu blir det soffmys! Ha en mysig kväll! / Camilla

3 kommentarer:

  1. Gjorde den igår, så himla god :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är den god, en av mina favoriträtter :) Ha det bra!

      Radera
  2. Ännu en favorit.... Hela familjen älskade det!!!

    //Helen

    SvaraRadera