Chokladmousse med hasselnötsströssel 4port
- 100 g mörk choklad
- 3 dl vispgrädde
- 2 äggulor
- 0,5 dl hasselnötter
Smält choklad i vattenbad. Låt chokladen svalna lite. Vispa grädde och ha i äggulor. Ta lite åt gången av gräddblandningen och blanda med chokladen tills allt är blandat. Häll upp i glas och låt stelna i kylen i några timmar. Hacka hasselnötter och rosta i torr stekpanna. Toppa chokladmoussen med hasselnötsströsslet innan servering.
Blev onödigt mätt av all mat idag, så det kommer nog dröja innan det blir efterrätt igen. Jimmy är duktig och spelar innebandy, medans jag tänker ligga i soffan och kolla på tv. Halsen känns helt okej, så det blir nog lite träning imorgon, är ju ledig imorgon också. God kväll på er!/ Camilla
Den är såååååå god, kommer att göras flera gånger kan jag lova!!
SvaraRaderaMmm chokladmousse och hasselnötter är aldrig fel :) Ha det fint!
Radera