Tacopaj 6 port:
Pajbotten
- 3 dl pofiber
- 50 g smör
- 2 st ägg
- 100 g philadelphia
- 1 dl vispgrädde
- ½ tsk salt
Smält smör och philadelphia i en kastrull på låg värme. Blanda sedan ner ägg, pofiber, vispgrädde och salt. Rör ihop till en smet och fördela den i en pajform. Grädda den i ugnen på 225 grader i 15 min tills pajdegen fått fin färg.
Fyllning
- 400 g köttfärs
- 1 st rödlök
- tacokrydda
- 1 dl creme fraiche
- 1 dl gräddfil
- 3 st ägg
- 2 dl riven ost
- smör
- salt & peppar
Hetta upp en stekpanna och stek köttfärs och skivad rödlök i smör. Krydda med våran egen tacokrydda! När köttfärsen är klar så tag av pannan och låt färsen vila en aning. Blanda sedan ihop creme fraiche, gräddfil, ägg, ost, salt och peppar i en bunke. Häll ner köttfärsblandningen i pajskalet och toppa sedan med creme fraiche blandningen. Grädda klart pajen mitt i ugnen på 225 grader i 20 min eller tills pajen fått fin färg. Klart!
Tillbehör
- isbergssallad
- tomat
- gurka
- riven ost
- hackad rödlök
- våran egen salsa
- guacamole
guacamolen gör vi på färdig "creme fraiche- paprika & chili" som vi helt enkelt blandar med 2 st avocados. Supergod blir den!
Hi From the US. Can you tell me what pofiber is? Thank you. The food looks delicious!
SvaraRaderaYvonne
Hello Yvonne! Nice to see americans in here! I have wrote about pofiber here: http://jimpslchf.blogspot.se/2012/09/tema-amerikanskt-pizza.html
RaderaHave a nice evening!
I love thе pаrticular odοuгless technology fоund іn Bull Light
SvaraRaderaup e сigs. They are сompletely different from noгmal
сigs. Theу're easy to use, light-weight, and also, come in different flavors. Isn't thiѕ
ρhenοmenal!
my site: green smoke coupon