lördag 4 februari 2012

2-rätters

Kvällens middag var väldigt trevlig och god. Vi hade bjudit över mina föräldrar på middag för att de alltid är så gulliga och ställer upp när vi behöver dom. På menyn stod pepparstek, broccoligratäng, baconinlindad sparris, whiskeysås och bea-sås. Till efterrätt blev det chokladmousse med hasselnötsströssel, som jag tycker är det godaste och bästa LCHF-efterrätten. Det är inte ofta vi äter efterrätt, brukar alltid vara perfekt mätt när jag har ätit och är ju sällan sugen på något sött, men det är ju lite roligt att bjuda på en efterrätt. Klicka här för receptet på broccoligratängen och whiskeysåsen. Klicka här för receptet på chokladmoussen.




Förkoka sparrisen och linda in med bacon och in ugen till baconet har fått färg.

Fick en underbar bukett med tulpaner av mina föräldrar. Tulpaner brukar ju vara första tecknet på att vi går mot ljusare och varmare tider. Ljusare kan jag hålla med om, men termometern visar -24grader nu, så jag hoppas på varmare tider också.


Nu är det snart läggdags för min del, så god natt på er! / Camilla

2 kommentarer:

  1. Vad fint och gott det såg ut!
    Ha en härlig söndag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det var väldigt gott! Ha en skön söndag på dig! :)

      Radera