lördag 4 februari 2012

Fast food

Ibland är det skönt att äta mat som går riktigt fort att göra i ordning. Efter träningen sprang jag in på affären och köpte en grillad kyckling och avokado. Bara att rensa kyckligen och skiva upp avokadon. Brukar fantisera om avokadon som jag och min syster åt varje dag när jag var och hälsade på henne i USA för många år sedan, ojoj då kan man börja snacka om god och perfekt avokado. Ibland är det ju helt omöjligt att få tag i en ätbar avokado, stenhårda och smaklösa, men dagens avokado får ändå godkänt.

Nu är jag och dottern hemma eftersom hon har fått feber igen och halsen är svälld och röd. Hon är rätt pigg ändå, så nu ska vi göra precis vad hon vill, hon ska få min fulla uppmärksamhet, vilket inte alltid är så lätt med en 3-årig lillebror. Bokläsning är först ut. Sen ska vi förebereda kvällens efterrätt. Ha en fin lördag! / Camilla

2 kommentarer:

 1. Håller med om det här med avocadon, det verkar ibland lika svårt att hitta en ätmogen som det är att vinna på lotto. Och färdig grillad kyckling är underskattad, det är så otroligt gott, perfekt när man har lite tid samt som picnincmat. Fast nu när det är -28 så är det inte så lockande.
  Ha en fortsatt trevlig helg/ Jimmie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jimmie! Ja tänk när det är dags att dra ut på picnic, längtar! Oj -28 brr vad kallt, här är det "bara" -16 nu. Ha en härlig helg!

   Radera