söndag 5 februari 2012

Liten ostbricka

Hemkommen från innebandyn avslutar jag dagen med en mini ostbricka och lite inspelad fotboll från eftermiddagen. I morgon kallar jobbet! Go natt på er...

2 kommentarer:

  1. Hej
    Hittade er fina blogg idag. Har precis börjat min 4:e vecka med lchf. Skulle köra det en vecka var tanken för att bryta sötsug efter julen och sedan gå över till GI som jag levt i innan. Men redan efter ett par dagar kände jag att detta är maten för mig. Jag mår så himla bra att jag fortsätter tills jag ändrar mig...men varför skulle jag göra det. Jag har blivit frälst!!! Vill dela det med någon, men pratar man om det så "vet" (läs tycker) de flesta att det är så himla farligt med allt fett. Jag vet hur jag mår men orkar inte argumentera. Om man är laktosintolerant t ex skulle inte folk opponera sig, men jag som är "kolhydratintolerant" måste förklara mig. Hur gör ni när ni är bortbjudna till någon som ni vet inte förstår...
    Kramar Anna i Skåne

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anna! Vad härligt att du har hittat hit! Och att du också har märkt hälsofördelarna med LCHF, man kan ju inte må bättre. Vi har nog väldigt förstående vänner, för det har aldrig varit något problem. Men om jag skulle bli bortbjuden till någon som inte vet så skulle jag säga till innan att jag inte äter kolhydrater, oftast finns det ju sallad till maten som man kan äta istället. Om nån börjar diskutera fett så brukar jag säga att jag vet att det är farligt att vara fet, men inte att äta fett. Efter vi har gått ner i vikt så har jag inte råkat ut för nån sån diskussion. Vi är ju levande bevis för att det fungerar. Dessutom kan det ju inte vara farligt att äta naturlig mat, värre är det väl med alla halvfabrikat och e-ämnen. Hoppas att du slipper fler jobbiga diskussioner! Ha det bra!

      Radera