onsdag 29 februari 2012

Mos & korv

Kvällens mat blev något väldigt enkelt men väldigt gott, blomkålsmos, korv och fransk senap. Klicka här för receptet på moset. Korven kommer från Siljans Chark, nästan all korv i köper kommer från Siljans Chark, alltid hög kötthalt och goda korvar. Tallriken på bilden är Jimmys, skulle själv aldrig få i mig två korv, dom är så himla matiga så att det gott och väl räcker med en för min del.

Vilket underbart väder det har varit idag, över 10 grader varmt och sol. Jag har suttit ute och tittat på när barnen har lekt i solen, härligt. Våran fika- och lekdate blev inställd idag, kompisens lille kille blev sjuk, hoppas att han kryar på sig snart.Vi får göra ett nytt försök nästa vecka. Istället bjöd vi över mormor på en fika, brödet uppskattades mycket. Klicka här för receptet på det godaste LCHF-brödet.
Har känt mig sugen hela dagen på att röra på mig, så när Jimmy kom hem från jobbet på kvällningen snörade jag på mig joggingskorna och satt på mig reflexvästen och gav mig ut på en löparrunda på 5,5km. Årets första! Åh attans vad bra det gick, har aldrig sprungit fortare och det har aldrig känts så lätt att springa, får nog tacka skidåkningen för det och att jag väger minst 10kg mindre än när förra säsongen började. Nu är jag sjukt taggad och springa igen och igen, blir lätt en sväng till helgen. Jimmy har dragit i väg och spelat innebandymatch och jag ska ta och krypa ner under filten i soffan och titta på lite tv. Ha en skön kväll! / Camilla

3 kommentarer:

  1. Det lät som en toppendag! :)
    Och visst är det härligt med våren som kommer nu! :)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja helt underbar tid som vi har framför oss, man får sån energi :) Härligt! Ha det bra!
      Kram

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera