måndag 13 februari 2012

Nya böcker

Lchf böcker släpps allt tätare nuförtiden och kvaliteten blir bara bättre och bättre. Här är två stycken nya böcker. Moniques "Lchf för hela familjen" och "Baka med Lchf" skriven av Mariann Andersson. Riktigt många fina bakrecept i den sista!

Jag kikade nyss på Kostdoktorns debatt i nyhetsmorgon i morse. Han skötte sig bra som vanligt och det var en ganska snäll debatt. Ikväll skall det debatteras mer i tv4as Kvällsöppet, kan bli intressant. För att kika på nyhetsmorgonklippet klicka här.

4 kommentarer:

 1. Tittade också på programmet i morse...visste inte att folk tror att man bara äter protein och fett med lchf. Det räcker att kolla eran fina blogg, så förstår man att så är inte fallet. Jag åt mycket grönsaker innan men betydligt mer nu när jag äter grönsaker i stället för kolhydrater. Älskar denna kost!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker precis som dig! Folk fokuserar bara på fettet och proteinet. Glömmer bort att grönsakerna står för lika stor del. För att det skall hålla i längden för min del äter jag mycket grönsaker.

   Radera
 2. Moniques bok har jag beställt så den väntar jag med spänning på att få hem. Tycker det är jättekul att LCHF-böckerna blir fler.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, det är en riktigt rejäl och fin bok dessutom!

   Radera