torsdag 16 februari 2012

Te & kokosolja

Dagens lunch blev kycklinggrytan från igår, klicka här för receptet. En supergod kycklingrätt som var precis lika god idag i matlådan. Slutade tidigt idag och när jag och barnen kom hem satt jag mig i soffan med en stor kopp te med en tesked kokolja i. Perfekt om man är sugen på något, suget försvinner och man klarar sig i flera timmar till. Det kan man ta till om blir lite småhungrig på kvällen.


Frysrensningen fortsätter här hemma, kollade till frysen i källaren när jag kom hem och det såg riktigt bra ut, fanns inte mycket kvar där. Så idag blir det något från frysen i köket, får se vad jag ska slänga ihop. Jag återkommer senare. Nu ska jag dottern och jag sätta oss och prata om hennes teaterutflykt med dagis idag, det var något med ett magiskt träd och en kanin, det vill jag höra allt om. Ha en skön eftermiddag! / Camilla

2 kommentarer:

 1. Jag har testat Markattas men har lite svårt för kokossmaken, brukar köpa den utan smak: Biofoods ekologiska.
  Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig som inte tycker om te alltför mycket är det perfekt med kokossmaken, tycker det är mycket att godare att dricka när det smakar kokos:) Jag dricker inte te varje dag, då hade jag säkert tröttnat. Finns det kokosolja från Biofood också?, har bara sett kokosfett på affären. Ha en trevlig kväll! :)

   Radera